SÄÄSTLIKUD ELEKTRIPLIIDID IGASSE KODUSSE

elektripliididSUURE KAUBAVALIKUGA NING VÄGA SOODNE E-POOD – 1A.EE

Meie pikaajalise kogemusega internetipoest saad kõik vajamineva! 1a sortiment on märkimisväärselt lai ja toodete hinnad väga madalad. Tule meie kauplusesse ja leia kõik, mida vaja!

VÄLISED KÕVAKETTAD ERINEVAT SORTI LAUAARVUTILE

Välised kõvakettad on failide talletamisel suureks abiks. Arvuti mälumahust talletamiseks reeglina ei jagu. Suure andmete koguse puhul on mõistlik muretseda välised kõvakettad. Välised kõvakettad on mitmekülgsed tooted, kuna väliseid kõvakettaid saate ühendada mitmesuguste arvutitega. Seade annab võimaluse lisaks andmete talletamisele andmeid ühest arvutist teise kanda. Kõigele lisaks on välised kõvakettad arvuti katki mineku korral kindlustuseks, et hindamatud andmed säilivad. Meie veebikaupluses on välised kõvakettad valikus erineva suuruse ning mäluruumiga. Tootevalikus on välised kõvakettad, missugused suudavad mahutada 100-2000 GB andmeid. Osta väga töökindlad välised kõvakettad ja Sulle olulised failid on kindlas kohas!

EELISTATUD LAUAARVUTI SAAB IGA HUVILINE

Sellele vaatamata, et sülearvutid koguvad populaarsust, on võimekas lauaarvuti asendamatu. Meie poes on lauaarvuti valik üüratult suur. Stiilipuhtasse kabinetti osta silmapaistva disaini ning paljude lisavõimalustega lauaarvuti. Lauaarvuti väljanägemine on üha stiilsem, sellest tulenevalt ei pea seda kaugeltki laua varju panema. Lauaarvuti kõvaketas suudab mahutada reeglina rohkem andmeid, kui laptop. 1a.ee valikust leiad märkimisväärselt võimeka 6000 GB lauaarvuti. Selline lauaarvuti on täiuslik valik mängude austajale. Muretse lauaarvuti parimate garantiitingimustega 1a.ee netipoest!

SÄÄSTLIKUD ELEKTRIPLIIDID IGASSE KODUSSE

Meie internetikaupluse suure kodutehnika valdkonnas on esindatud suures valikus elektripliidid. Elektripliidid on mitmesuguste näitajatega, et passida igasse majapidamisse. Elektripliidid on mitmesuguse mõõduga ning tööpinna materjaliga ning valida saab sobiva energiaklassi. Kõige tahetumad elektripliidid on keraamilise pinnaga. Valikus on ka vastupidavad malm võis hoopis ohutud induktsioonpinnaga elektripliidid. Küpsetushuvilistele on valikus suure ahjuosaga elektripliidid. 1a.ee pliitide valikust saavad elektripliidid iga köögi perenaised!

KOMPUUTRIGA ÜHILDUVAD NUTIKELLAD

Nutikellad on just nagu mini telefonid. Paljude funktsioonidega nutikellad suudavad lisaks kellaaja kuvamisele mobiiltelefoniga ühenduda. Nutikellad edastavad telefonilt infot ning haldavad mobiili lisarakendusi. Nutikellad on vahendajaks kõnede tegemisel ning sõnumineerimisel. Nii mõnedki nutikellad on tarbitavad aktiivsuse mõõtjatena. Sellise võimekusega nutikellad toetavad sammude kokku lugemisel ja liikumiskiiruse ning vahemaa mõõtmisel. Tippklassi nutikellad saavad vastu rasketele ilmastikutingimustele. Hangi nutikell ja Sinu elu muutub mugavamaks!

TILLUKESTE KLIENTIDE LEMMIKUD – LAPSEVANKRID

Lastetoodete menüüst leiad parimad lapsevankrid. Poes on lapsevankrid beebidele ning rüblikutele. Lapsevankrid on tohutult erisugused. Esmalt on lapsevankrid toodetud erisugusest materjalist. Eelistatuimad lapsevankrid on funktsionaalse raamiga. Lapsevankrid, mille rattad pöörlevad, annavad võimaluse joosta. Parimad lapsevankrid hangid 1a.ee poest!